Ga naar de inhoud

Trots op onze referenties

Bekijk hieronder onze referenties over onze oplossingen.

Vijfhart IT-Opleidingen

Zo ziet een goed ingerichte hybride les- en werkomgeving eruit!

Graafschap College

“De studenten zijn heel trots. Het is echt ‘hun’ ruimte. Zelfs vrijdagmiddag zit het helemaal vol” - aldus Rick Veijer (Manager Onderwijsleercentrum Graafschap College).

Witte Villa Arnhem | Rijn IJssel

Constructies die de opzet van een theater nabootsen, om leerlingen te laten oefenen met de opbouw en uitvoer van alle geluids-, belichtings- en beeldapparatuur.

Jan Tinbergen College

Een arena-achtige oplossing op het Jan Tinbergen College met een grote truss-installatie, voorzien van zowel luidsprekers als lichtapparatuur

Restaurant Rijn IJssel Witte Villa

De creatieve opleidingen van het Rijn IJssel college hebben hun plek gevonden in de Witte Villa, waar wij een complete audio-installatie hebben geïnstalleerd in het restaurant.

Werken en vergaderen bij de Steck

Werken en vergaderen met perfect beeld en geluid? Daar hebben we voor gezorgd in verschillende vergaderruimtes en conferentiezalen in De Steck in Doetinchem.

Maaswaal College

"DO-IT heeft hier aan alle kanten in meegedacht. Ze waren flexibel, dachten mee en adviseerden op een eerlijke manier waarbij onze wensen voorop kwamen te staan" - Willem Booij Liewers.

Theaterlokaal Rijn IJssel

In deze zaal wordt gedanst, gezongen en geacteerd. Daarom is een 6,5 meter breed scherm gemonteerd en zijn camera’s vanuit verschillende hoeken opgehangen, zodat zowel leerlingen als docenten zichzelf kunnen terugkijken.

Het gemak van huren

Organiseer jij binnenkort een evenement of bijeenkomst? Dan geef ik je drie redenen waarom jij de huur van apparatuur eens moet overwegen.

Tech Plaza Arnhem

“Alles in Tech Plaza ademt ruimte en vernieuwing” - Jan van Boekel (locatiedirecteur). En daar heeft DO-IT een steentje aan bijgedragen!

HybridWall

Het beeld heerst dat online bijeenkomsten vaak gepaard gaan met gedoe. “Hierdoor voelt het misschien als een drempel, maar HybridWall neemt deze juist weg" - Joeri Visser (adviseur DO-IT PRO AV).