Ga naar de inhoud

Het gemak van huren

Het woord ‘huren’ heeft bij veel mensen nog altijd een negatieve connotatie: “Dan zal het wel een stuk duurder zijn dan wanneer ik gewoon koop, toch?”. Een auto leasen (of huren) is in Nederland inmiddels heel normaal, maar bij de aanschaf van veel andere producten kijkt men nog raar op als je over huren (of leasen) begint. Zonde, want er zitten veel voordelen aan het huren van apparatuur. Organiseer jij binnenkort een evenement of bijeenkomst? Dan geef ik je drie redenen waarom jij de huur van apparatuur eens moet overwegen: 

1. Huur het product, krijg onze expertise cadeau

Niet ieder evenement is hetzelfde. Waar er vorig jaar nog een evenement binnen werd gehouden, kan het zomaar zijn dat het dit jaar zulk mooi weer is dat de organisatie opeens wil dat alles buiten plaatsvindt. Leuk natuurlijk, maar… “Wat doet dit met de akoestiek? En hebben we dan wél versterking nodig? Wat doet de lichtinval met onze schermen?”. Huur je producten bij ons, dan denken wij altijd aan de voorkant mee. Hiermee krijg je onze expertise dus eigenlijk cadeau. Handig toch?

2. Lagere kosten én de nieuwste producten 

Natuurlijk: als spullen intensief gebruikt gaan worden, dan is aanschaffen wellicht voordeliger dan huren. Ook daar gaan wij jou in adviseren. Maar worden de spullen maar één of twee keer per jaar gebruikt? Dan is huren misschien de betere optie. Hierdoor blijven de kosten een stuk lager dan wanneer er iets aangeschaft moet worden én je hebt altijd het nieuwste van het nieuwste. In een wereld waarin de technologische ontwikkeling zo hard gaat, is dat ook geen overbodige luxe!

3. Geen druppel zweet

Hard werken hè? Zo’n evenement organiseren? Het laatste wat je wil is je dan ook nog druk maken over of je wel de juiste kabel hebt en of alle lampen het nog wel doen. “O ja, die rookmachine, daar was ook iets mee… Nam de DJ die zelf mee of zou ik dat regelen?”. Je merkt het al: stress! Adem in. Door DO-IT in te zetten hoef jij geen seconde na te denken over of alles wel werkt. Wij nemen je alles uit handen, zijn op tijd aanwezig, testen het tot in de details en ruimen na afloop de boel ook gelijk weer voor je op. Adem uit.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze adviseur Joeri helpt je graag!