Ga naar de inhoud

Zo ziet een goed ingerichte hybride les- en werkomgeving eruit!

Een hybride werkplek goed inrichten is een uitdaging. Zo moet je rekening houden met technische middelen, gebruiksgemak, software en een naadloze samenwerking tussen online en offline. Samen met Vijfhart IT-opleidingen in Nieuwegein zijn wij die uitdaging aangegaan en met succes! 

Toen Vijfhart halsoverkop de overstap moest maken van offline naar online lesgeven, hebben ze hun eigen hybride les- en werkomgeving ingericht. Het werkte allemaal, maar ze liepen wel tegen een aantal problemen aan; zo was de tijdelijke oplossing te complex. ‘We waren gebaat bij een oplossing die veel minder incidenten gaf’, vertelt Marco Krijger, CIO van Vijfhart. Toen de rust was wedergekeerd heeft Vijfhart besloten om volledig over te gaan naar een efficiënt ingerichte hybride les- en werkomgeving. Samen zijn we tot een op maat gemaakte oplossing gekomen. 

Een goede integratie van beeld, geluid en bijpassende software zorgt ervoor dat ze op een eenvoudige en laagdrempelige manier zowel fysiek als online les kunnen geven. 

Met trots laat Marco de nieuwe les en werk-omgeving zien. Bekijk de video hieronder! 

Om de dagelijkse IT- en AV-zaken soepel te laten verlopen kozen ze bij Vijfhart voor detachering via DO-IT. Inmiddels werkt DO-IT medewerker Stijn de cruciale ochtenduren voor Vijfhart, terwijl hij in de middag ‘gewoon’ de helpdesk van DO-IT ondersteunt.

Lees hier het hele verhaal over deze win-win oplossing voor Vijfhart. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze adviseur Joeri helpt je graag!