Ga naar de inhoud

Over ons

DO-IT PRO-AV organiseert gehele geluidsinstallaties, licht en perfect beeld voor elke ruimte en gelegenheid. Dit doen wij voor zowel bedrijven als in het onderwijs. Audiovisuele middelen zijn namelijk niet meer weg te denken in deze tijd én in de toekomst. Van videoconferenties met klanten en het inrichten van presentatieruimten tot het geven van (interactieve) presentaties en lesgeven met behulp van een digibord of touchscreen: het is belangrijk dat visuele apparatuur voor iedereen toegankelijk en toepasbaar is.

Wij helpen bij het vinden van een passende oplossing en gaan geen uitdaging uit de weg. Wij werken met de nieuwste en meest innovatieve leveranciers, zoals CTOUCH, Promethean, Epson, LG, View Sonic en CleverTouch. Daardoor kunnen wij altijd dé oplossing kiezen die perfect bij de situatie van jouw school, bedrijf of werkomgeving past.

Bij de keuze voor een passend presentatiemiddel speelt audio een grote rol, want met het juiste geluid kun je een ruimte laten klinken als een bioscoop! Wij zorgen ervoor dat iedereen, zowel voorin als achterin, exact hetzelfde geluid hoort. Wil jij in jouw bedrijf bij elk personeelsfeest een professionele geluidsinstallatie? In elke conferentiezaal perfecte afstemming van beeld en geluid? Of in het onderwijs; draadloze microfoons bij een examenuitreiking of indrukwekkend licht tijdens de musical? We denken graag met je mee.

Advies op maat

Heb jij een grootschalig project? Schakel dan onze PRO-AV adviseurs in. Deze adviseurs richten zich specifiek op grootschalige en professionele apparatuur, denk bijvoorbeeld aan schermen en audio zoals in grotere theaterzalen. Wij richten ook complete aula’s, auditoriums of gymzalen in, en voorzien nieuwbouwprojecten van alle audiovisuele middelen die er nodig zijn.

Bekijk onze oplossingen

Impressie