Ga naar de inhoud

Brug tussen traditie en innovatie

Door Joeri Visser | Adviseur DO-IT PRO AV

Een kantoor of klaslokaal, dat tot de nok toe is gevuld met mensen: dát is tegenwoordig niet meer de standaard. Sinds de komst van het coronavirus is het steeds normaler geworden om vanuit huis een bijeenkomst te volgen of te werken. Deze hybride vorm van communiceren vraagt om een andere manier van presenteren. HybridWall voorziet hierin en slaat zo een brug tussen traditie en innovatie.

“Deze hybride vorm van communiceren vraagt om een andere manier van lesgeven.”

“Doet de camera het wel, staat de microfoon aan, welke USB-poort moet ik hebben?”. Het beeld heerst dat online bijeenkomsten, zoals een online les of vergadering, vaak gepaard gaan met gedoe. Aan het woord is Joeri Visser van DO-IT. Vanuit zijn rol als adviseur PRO-AV weet hij dat hybride lesgeven of presenteren voor sommigen uitdagingen met zich mee brengt. “Hierdoor voelt het misschien als een drempel, maar HybridWall neemt deze juist weg.”

 

Interactief én digitaal

En dat heeft niet alleen te maken met het feit dat deze innovatieve totaaloplossing fysiek en digitaal combineert, waardoor een presentatie gewoon op traditionele wijze door kan gaan.“Wij ontzorgen de persoon door HybridWall en alle toebehoren te installeren en gebruiksklaar te maken. De gebruiker hoeft maar één kabel op zijn of haar laptop aan te sluiten en het systeem gaat direct van start. Trekt diegene de kabel eruit, dan stopt alles direct. Zo simpel is het!”

Maar er is meer. “Wij installeren niet alleen de HybridWall, maar kunnen ook het framework voor deze oplossing voorzien. Onze vakmensen plaatsen dan een voorzetwand in de ruimte, waar de HybridWall tegenaan wordt geplaatst. Bijkomend voordeel is dat we alle kabels netjes kunnen wegwerken achter de wand. Zo heb je geen last van allerlei snoeren”, verklaart Joeri.

Loopt de gebruiker tóch tegen problemen aan bij het gebruik van HybridWall, dan heeft DO-IT hier óók een oplossing voor. “Wanneer het nodig is kun je ons toestemming geven om op afstand mee te kijken, waardoor we de persoon in kwestie altijd kunnen helpen”, legt Joeri uit. De HybridWall is ook voor zakelijke ruimtes, conferenties en presentaties geschikt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze adviseur Joeri helpt je graag!