Ga naar de inhoud

Werken en vergaderen bij De Steck in Doetinchem

De Steck is een bruisende broedplaats voor ondernemers, gevestigd in de historische oude bibliotheek van Doetinchem. Dit kenmerkende, grillige gebouw uit 1975 heeft altijd voor discussie gezorgd tussen voor- en tegenstanders, maar nu floreert het als nooit tevoren. Hier komen ondernemers tot bloei, dankzij de faciliteiten en ondersteuning van de overheid en het onderwijs. De prestaties die hier worden geleverd, strekken verder dan persoonlijk succes. Ze dragen bij aan een versterking van het woon- en werkklimaat van de Achterhoek.

Na het succesvol monteren van displays en touchscreens in verschillende vergaderruimtes, heeft DO-IT PRO AV nu ook een complete audio-installatie geïnstalleerd in de conferentiezaal “de beursvloer”. Met een capaciteit van maximaal 250 personen is deze zaal perfect voor grootschalige evenementen. We hebben gekozen voor een hoogwaardige opstelling met AUDAC kolomluidsprekers in combinatie met BASO subwoofers.

Om optimale verstaanbaarheid te garanderen, zijn twee Audac KYDO kolomluidsprekers geplaatst voor de eerste rijen, terwijl twee Audac AXIR kolomluidsprekers het achterste gedeelte van de ruimte bedienen. Als aanvulling voor muziekfragmenten zijn twee Audac BASO10 subwoofers geïnstalleerd voor een diepe basweergave. Omdat vloerplaatsing geen voorkeur had en er beperkte ruimte was onder het plafond, zijn de BASO10 subwoofers op een slimme manier in een end-fire configuratie onder het plafond gemonteerd. Hierdoor wordt de uitdoving van lage tonen aan de achterkant van de subs gecreëerd, terwijl een krachtige projectie van lage tonen naar voren ontstaat.