Ga naar de inhoud

Touchscreens

Touchscreens zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het onderwijs en het bedrijfsleven. Vanaf het primair onderwijs gebruiken docenten deze interactieve borden om dynamische lessen te geven, waarbij ze niet afhankelijk zijn van een computer of laptop. Daarbij heeft onderzoek aangetoond dat het gebruik van touchscreens de betrokkenheid van studenten verhoogt, omdat zij zelf actief kunnen participeren in de les. Denk hierbij aan het maken van aantekeningen, het uitvoeren van opdrachten of het geven van presentaties met behulp van het touchscreen.

Ook in werkomgevingen worden touchscreens veel ingezet: voor presentaties, vergaderingen en brainstormsessies. Door de interactieve mogelijkheden van touchscreens kan er tijdens vergaderingen direct feedback worden gegeven en kunnen aantekeningen en notities meteen worden opgeslagen en gedeeld. Dit bespaart tijd en verhoogt de productiviteit van het team.

Zelfs buiten klaslokalen en kantoren zien we touchscreens vaak terug. Van een eenvoudig scherm bij de receptie tot een scherm in een gigantisch auditorium, waarbij deelnemers vanuit elke hoek van de ruimte informatie moeten kunnen zien: wij bieden touchscreens in elk voormaat en voor iedere gelegenheid.

Meer weten over het aanschaffen of huren van onze audiovisuele middelen?

Onze adviseur Joeri helpt je graag!