Ga naar de inhoud

Constructies & podiumdelen

Wij begrijpen dat een evenement meer nodig heeft dan alleen goede apparatuur. Een succesvol evenement vereist ook professionele constructies en podiumdelen om alles op de juiste plaats te krijgen. Daarom bieden wij een breed scala aan constructies en podiumdelen die aan jouw behoeften voldoen.

Onze constructies zijn ontworpen om licht-, geluid- en video-installaties veilig te kunnen dragen en te positioneren. Of het nu gaat om een ​​buitenfestival of een indoor concert, wij kunnen een constructie leveren die geschikt is voor jouw evenement. Onze constructies zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals aluminium trussen en staal, en worden door onze eigen ervaren technici gemonteerd en gedemonteerd.

Daarnaast bieden wij podiumdelen in verschillende maten en hoogtes. Onze podiumdelen zijn perfect geschikt voor bijvoorbeeld een conferentie, lezing of concert. 

Impressie

Deskundig advies

Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste constructies en podiumdelen voor jouw evenement. Of je nu een klein zakelijk evenement organiseert of een groot muziekfestival, wij hebben de expertise en ervaring om jouw evenement tot een succes te maken. Neem contact met ons op en laat ons jouw evenement onvergetelijk maken!

Meer weten over het aanschaffen of huren van onze audiovisuele middelen?

Onze adviseur Joeri helpt je graag!