Ga naar de inhoud

HybridWall

Wat doe je zodra niet iedereen aanwezig kan zijn bij een belangrijke bijeenkomst? Of wanneer je tijdens het geven van een les, tegen een half leeg klaslokaal aan het spreken bent? In deze situaties is HybridWall dé perfecte oplossing. Dit interactieve bord is het eerste totaalsysteem dat specifiek gericht is op hybride presenteren. Een alles in-één-oplossing voor bedrijven en scholen, om in elke situatie zorgeloos elke les, presentatie of vergadering door te kunnen laten gaan. 

HybridWall maakt het mogelijk om digitaal en interactief een presentatie of uitleg te geven aan een groep studenten of collega’s, waarvan een deel fysiek aanwezig is en een deel online aansluit. Wat het uniek maakt is dat alle ‘nadelen’ van communicatie op afstand worden ondervangen. Het naadloze whiteboard bestaat uit drie delen: een display waarop diegene die vanuit huis werken zichtbaar zijn, een display waarop een presentatie kan worden gegeven en een gedeelte waar zowel digitaal als analoog op geschreven kan worden. Het videobelsysteem wordt gedraaid op Teams. Een ander platform is eventueel ook mogelijk. 

HybridWall bevat innovatieve documentatiesoftware die schrijfbewegingen registreert, microfoons, speakers en een camera die de gebruiker (docent/presentator) volgt tijdens het rondlopen. Dit geeft diegene thuis het gevoel dat ze zelf in de ruimte aanwezig zijn! Werkt iedereen vanuit huis? Door de perfecte weergave van zowel de gebruiker, de presentatie als de aantekeningen, kan er door middel van de HybridWall, ook in een lege ruimte een professionele bijeenkomst gehouden worden. Een perfect combinatie van analoog en digitaal. De opstelling is daarnaast erg eenvoudig te bedienen door de gebruiksvriendelijke touchscreens, waardoor je inplugt en direct kan starten. 

De HybridWall is niet alleen geschikt voor grote collegezalen, ook in vergaderruimtes komt het systeem goed tot zijn recht. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en wensen vinden wij een oplossing op maat. 

Meer weten over het aanschaffen of huren van onze audiovisuele middelen?

Onze adviseur Joeri helpt je graag!