Ga naar de inhoud
Nieuws

Samenwerking Instruct, VO-Digitaal & DO-IT

17 oktober 2019

Samenwerking Instruct, VO-Digitaal & DO-IT

DO-IT is, samen met VO-Digitaal, een samenwerking aangegaan met Instruct (Bodegraven). Een samenwerking tussen drie partijen. Met de samenwerking ontstaat een sterke groep van twee uitgeverijen en een AV- & ICT bedrijf waarin we veel van elkaars expertise kunnen leren.

Alle partijen blijven zelfstandig opereren; voor klanten zal er weinig tot geen verandering merkbaar zijn. Achter de schermen kijken we naar mogelijkheden om elkaar te versterken. Daarnaast kunnen we klanten over wederzijdse producten en mogelijkheden informeren.

De directie van Instruct is uitgebreid met Ilco den Ouden. Hij zal zich, samen met Anton Wesdorp, de huidige directeur van Instruct, sterk maken om Instruct verder uit te bouwen.

Over de drie organisaties:

  • Instruct is een educatieve uitgeverij voor typevaardigheid (TypeWorld), digitale geletterdheid (Digit), informatica (Fundament), digitale vaardigheden (Toets-ICT) en taal & rekenen (GPS). Voor de meeste methodes is Instruct marktleider.
    Instruct vierde dit jaar haar 30-jarig bestaan en is altijd een continue factor voor het onderwijs en opleidingsinstituten geweest. In die jaren heeft Instruct een zeer goede reputatie opgebouwd met een uitstekende service en een grote toewijding naar haar klanten.
  • VO-Digitaal is een educatieve uitgeverij van digitale lesmethodes voor po muziek (Popgroep 7/8), vo muziek (BeatsNbits), vo geschiedenis (Tijd voor Geschiedenis) en mbo burgerschap en LOB (Generation 24/7).VO-Digitaal houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de ontwikkeling van digitale lesmethodes en is met de jaren niet alleen in aantallen gebruikers, maar ook in aanbod flink gegroeid. VO-Digitaal staat bekend om de interactieve mogelijkheden, alsook de sterke relatie met haar klanten. Bovendien bestaat er sinds ruim tien jaar een nauwe samenwerking met DO-IT.