Ga naar de inhoud
Nieuws

Overal in de aula perfect geluid

7 juni 2019

Overal in de aula perfect geluid

Onlangs hebben wij een uitdagend geluidsproject afgerond op het Rijn IJssel. De school wilde tijdens de pauzes in de aula informeel muziek laten spelen op de achtergrond, maar in deze ruimte worden ook vaak presentaties gegeven die goed verstaanbaar moeten zijn. Daar hadden wij natuurlijk de oplossing voor!

Om dit te realiseren hebben wij een nieuw speakersysteem verzorgd, geheel afgestemd op de omvang van de ruimte. De aula hebben wij verdeeld in diverse audiozones. Op het Rijn IJssel kunnen ze er nu voor kiezen om het geluid alleen in het hoge gedeelte van de aula, alleen in het lage gedeelte van de aula of in de gehele aula te laten horen. Daarnaast zijn er bij het podium twee stroompunten en een audio input punt gecreëerd zodat een band of DJ eenvoudig gebruik kan maken van de installatie. Hierdoor is er in de aula van het Rijn IJssel voor iedere situatie een aparte beleving te creëren, met perfect geluid op iedere plek!

Benieuwd wat DO-IT qua audio, licht en geluid kan betekenen voor jullie aula, auditorium, conferentieruimte of vergaderzaal? Wij kijken graag met je mee!