Ga naar de inhoud
Nieuws

Organiseer zelf je online event

1 november 2020

De nieuwe lockdown gooit ook dit keer roet in het eten van veel evenementen. Heb jij nog een event op de planning staan? Dan is de keuze helaas uitstellen of cancelen – toch? Niet met Virtual Meet. Binnen no-time zet je jouw event om naar ons digitale platform. Recent nog mochten wij voor het Graafschap College in Doetinchem een medewerkersmiddag organiseren. In een gepersonaliseerde omgeving stonden diverse video’s klaar, waren prijzen te winnen, konden collega’s elkaar vinden in de chat en zelfs aan een gezellige barbecue was gedacht. Ook livestreams behoren tot de mogelijkheden.

Wat het project extra speciaal maakte was de omgeving die het Virtual Meet team gecreëerd heeft. Guus Roelofs (marketing directeur bij DO-IT) is trots: “Het Graafschap College had al aangegeven dat ze hun gebouwen in onze omgeving terug wilde zien. Die uitdaging gingen wij graag aan. Sterker nog: als Doetinchemmer was ik zelfs wel een beetje trots dat wij de iconische gebouwen mochten omzetten naar een 3D design. Dat is goed gelukt en iedereen uit de omgeving zal de gebouwen direct herkennen door de subtiele details. Dat traject was heel gaaf om te doorlopen en het geeft echt een extra stukje beleving aan het event.”

Zoek jij nog een digitaal alternatief voor een event de komende tijd? Check dan virtualmeet.nl en bekijk de mogelijkheden!